Maandactiviteit

Workshop Ontdek je Powerkleur

Mooi op elke leeftijd: het kan! Ontdek in deze workshop jouw mooiste powerkleur en ontvang persoonlijke tips. Welzijn Lansingerland heeft Larinda Bok uitgenodigd om een activiteit te verzorgen met de actiefpas van Welzijn Lansingerland, ook zonder actiefpas kunt u deelnemen.

13 oktober geeft Larinda Bok van Unique Kleur & Stijl een interactieve workshop over jouw uitstraling in kleur en kleding bij het ouder worden. Larinda is imageconsultant, zij heeft zich gespecialiseerd in het zichtbaar maken van iemands persoonlijkheid in zijn uitstraling.

Iedereen kent het wel: die kraaienpootjes, dat buikje, rolletjes op plaatsen waar je ze liever niet hebt….. deze ochtend denk je op interactieve wijze met elkaar na over kleur en stijl, bij jezelf en bij de andere deelnemers.
Je ontdekt je persoonlijke Powerkleur en ontvangt individuele tips over je Topper (kledingstuk wat je graag draagt) en Flopper (kledingstuk dat in de kast blijft hangen).

Je krijgt deze dag geen persoonlijke kleurenanalyse, wel handvatten en individuele tips over je Topper en Flopper.

Om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te geven is er plaats voor maximaal 10 personen.
Meld je snel aan bij Larinda via: info@uniquekleurenstijl.nl of mail naar info@uniquekleurenstijl.nl> en kom met één Topper en één Flopper naar Welkom! Te Berkel en Rodenrijs.

Datum: 13 oktober 2017
Tijd: 10 – 12 uur
Plaats: Berkel en Rodenrijs, Ds van Koetsveldstraat 3,
Prijs: € 13,00 per persoon (incl 1 koffie/thee)
Actiefpashouders: € 10,50 per persoon (incl. 1 koffie/thee)
Meer info via: uniquekleurenstijl.nl