ZomerAcademie dinsdag 18 juli: De Landerdse Peel en het Brabantse boerenleven

Welzijn Lansingerland heet u voor de 12e keer van harte welkom bij de ZomerAcademie voor een gevarieerd aanbod van culturele en educatieve dagtochten

Dinsdag 18 juli 2023: De Landerdse Peel en het Brabantse boerenleven

Via een mooie route rijden we naar Zeeland, waar u bij restaurant Het Witte Huis wordt ontvangen met koffie en gebak. Na de koffie stapt u weer in de touringcar voor de rondrit met de gids door de Landerdse Peel. Onder leiding van een gids worden u alle geheimen van dit gebied bijgebracht. Doordat de gids geboren en getogen is hier in de streek, is hij uitstekend op de hoogte van alle weetjes die deze mooie kant van Brabant biedt. Terug bij het restaurant gaat u aan tafel voor een goed verzorgde koffietafel met kroket. Dan rijden we naar Gemert voor het bezoek aan het Boerenbondsmuseum. Je knippert met je ogen, en ineens sta je in het Brabantse boerenleven van een eeuw geleden. Compleet met een boerderijgedeelte met levende dieren, een gezellig dorpsplein met verschillende ambachtshuisjes, een klompenfabriek en zelfs een handkrachtzuivelfabriek. Tijdens de rondleiding wordt u meegenomen in het Brabantse boerenleven. Daarna heeft u nog vrijaf om op eigen gelegenheid rond te kijken of eventueel een consumptie te nuttigen (voor eigen rekening). Dan wordt het weer tijd om terug te keren naar het heden en rijden we huiswaarts.

Inclusief:

• koffie(2x) met gebak

• rondrit o.l.v. gids

• koffietafel met kroket

• entree & rondleiding Boerenbondsmuseum

• vervoer per luxe touringcar

Kosten: € 63,75

Vertrek: 8.15 uur De Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan 231 in Berkel en Rodenrijs

Thuiskomst: 18.15 uur

Aanmelden en betalen

U kunt zicht tot en met dinsdag 30 mei 2023 aanmelden 

Alle dagtochten zijn rollator geschikt. U moet echter wel redelijk goed ter been zijn. Bij het aanmelden van de dagtocht geeft u in de omschrijving aan of u een rollator heeft. Vergeet dit niet aan te geven!

De dagtocht gaat door bij een minimum aantal deelnemers. U krijgt van ons een bevestiging als het minimum aantal deelnemers is bereikt en de dagtocht doorgaat.

Annuleren na 30 mei 2023 om welke reden dan ook is niet mogelijk aangezien wij gebonden zijn aan de kosten die met de dagtocht gemoeid zijn.

Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor materiële en immateriële schade.

De bus vertrekt op de aangegeven tijd. Zorg ervoor dat u daarom op tijd bent!

Uw gastvrouwen tijdens de dagtochten zijn Loes Kleingeld en Betty Snijders.

Klik op onderstaande link om u aan te melden.

https://welzijnlansingerland.nl/aanmelden-zomeracademie/

 

 

 

Beschikbare datums

Beschikbare tijden

    • 18-07-2023
    • 08:15 - 18:15