ZomerAcademie donderdag 10 augustus 2023: Tuin van Walcheren

Welzijn Lansingerland heet u voor de 12e keer van harte welkom bij de ZomerAcademie voor een gevarieerd aanbod van culturele en educatieve dagtochten.

Donderdag 10 augustus 2023: Tuin van Walcheren

Vanuit Bergschenhoek rijden we naar het koffieadres, waar we deze Zeeuwse dag beginnen met koffie en gebak. Vervolgens rijden we naar Kruiningen, waar we bij Ons Dorpshuis aan tafel gaan voor een goed verzorgde koffietafel(buffet). Dan stapt u weer in de touringcar en neemt de gids u mee voor een mooie tocht langs het prachtige Veerse Meer richting Middelburg. Het Veerse Meer is ontstaan in de jaren ’60 toen de ‘Zandkreek’ ten gevolge van de ramp van 1953 werd afgedamd. Het gebied gelegen aan het water wordt beheerd door natuurmonumenten.Via Arnemuiden gaan we via Middelburg naar Zoutelande. Van verre doemen de prachtige duinen van Zoutelande voor ons op. Zoutelande is een gezellig dorp op het prachtige schiereiland Walcheren. Rustig, beminnelijk en plezierig. Hier stoppen we, zodat u op uw gemak het dorpje kunt bezoeken.De route eindigt in Vlissingen, waar u nog even vrijaf heeft. Dan rijden we huiswaarts.     

Inclusief:

koffie met gebak koffietafel met kroket rondleiding o.l.v. een gids vervoer per luxe touringcar

Kosten:          € 53,50

Vertrek:          9.00 uur Ontmoet! Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek

Thuiskomst:    18.15 uur

Aanmelden en betalen

U kunt zicht tot en met dinsdag 30 mei 2023 aanmelden. 

Alle dagtochten zijn rollator geschikt. U moet echter wel redelijk goed ter been zijn. Bij het aanmelden van de dagtocht geeft u in de omschrijving aan of u een rollator heeft. Vergeet dit niet aan te geven!

De dagtocht gaat door bij een minimum aantal deelnemers. U krijgt van ons een bevestiging als het minimum aantal deelnemers is bereikt en de dagtocht doorgaat.

Annuleren na 30 mei 2023 om welke reden dan ook is niet mogelijk aangezien wij gebonden zijn aan de kosten die met de dagtocht gemoeid zijn.

Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor materiële en immateriële schade.

De bus vertrekt op de aangegeven tijd. Zorg ervoor dat u daarom op tijd bent!

Uw gastvrouwen tijdens de dagtochten zijn Loes Kleingeld en Betty Snijders 

Klik op onderstaande link om u aan te melden.

https://welzijnlansingerland.nl/aanmelden-zomeracademie/

 

Beschikbare datums

Beschikbare tijden

    • 10-08-2023
    • 09:00 - 18:15