Aanvraagformulier

ActiefPas

Actiefpas kan aangevraagd worden door alle 55+ inwoners van Lansingerland voor €15,00

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht?*
Geboortedatum*

Doorlopende incassomachtiging:

Door het accepteren van de onderstaande instemmingen geeft u toestemming aan Welzijn Lansingerland om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens de in rekening gebrachte aanschafkosten van uw Lansingerland Actiefpas. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. In het kader van de AVG attenderen wij u erop dat wij bovenstaande gegevens vastleggen. Wilt u meer weten over ons AVG-beleid dan kunt u dit vinden op onze website www.welzijnlansingerland.nl. Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging*

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actief Lansingerland organiseert activiteiten die het waard zijn om uw huis uit te komen. Tijdens deze activiteiten kunt u nieuwe mensen ontmoeten en een vrienden- en kennissenkring opbouwen. Wij vinden het erg belangrijk om u, als inwoner van Lansingerland, in verbinding te brengen met de andere inwoners van onze mooie gemeente!

Wanneer u een ondernemer bent die toe is aan een innovatief avontuur, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Denk hierbij aan het deel uitmaken van de organisatie van activiteiten waarbij een gezonde leefstijl, gezelligheid en/of sociaal contact centraal staat. Met deze activiteiten willen we de inwoners van Lansingerland positief verrassen! Wordt ook ActiefPas Partner!