Aanvraagformulier

ActiefPas

Actiefpas kan aangevraagd worden door alle 55+ inwoners van Lansingerland voor €15,00

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht?*
Geboortedatum*

Doorlopende incassomachtiging:

Onze spelregels: Als u lid wordt van de ActiefPas bewaren we uw gegevens. Wij gaan hier zorgvuldig mee om. U geeft een automatische incasso af. Elk jaar schrijven we de bijdrage van uw bankrekening. U kunt de bank altijd vragen de afschrijving terug te draaien. Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 1 april. Daarna bent u weer een jaar lid.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actief Lansingerland organiseert activiteiten die het waard zijn om uw huis uit te komen. Tijdens deze activiteiten kunt u nieuwe mensen ontmoeten en een vrienden- en kennissenkring opbouwen. Wij vinden het erg belangrijk om u, als inwoner van Lansingerland, in verbinding te brengen met de andere inwoners van onze mooie gemeente!

Wanneer u een ondernemer bent die toe is aan een innovatief avontuur, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Denk hierbij aan het deel uitmaken van de organisatie van activiteiten waarbij een gezonde leefstijl, gezelligheid en/of sociaal contact centraal staat. Met deze activiteiten willen we de inwoners van Lansingerland positief verrassen! Wordt ook ActiefPas Partner!