Huiskamers

Fijn dat u er weer bent!

Home > Welzijn > Huiskamers

Beleef de leukste dag in onze huiskamers

Bij Welzijn Lansingerland wordt dagbesteding een dagBELEVING! Op de locaties bieden we activiteiten aan voor zelfstandig wonende 55+ers uit Lansingerland, die behoefte hebben aan (meer) sociale contacten en mee willen doen aan (bij hen passende) activiteiten.

U bent van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten die bij u passen, om een kopje koffie te drinken, of om een praatje te maken met anderen. De stap naar actiever worden hoeft u niet alleen te zetten. Of het nou gaat om één dagdeel per week, of iedere (doordeweekse) dag. De activiteitenbegeleiders en vrijwilligers kijken met u, en uw naasten, naar uw wensen en mogelijkheden. Samen met u maken ze een vrijblijvend (dag)programma waar u zich prettig bij voelt.

Michaëla Bakker
Ouderencoach | Huiskamer Bleiswijk

Mahtab Deliri
Ouderencoach | Huiskamer Berkel

Edith Kreber
Ouderencoach | Huiskamer Berkel

Femi Soewu
Ouderencoach | Huiskamer Bergschenhoek

Huiskamer Bleiswijk

Ontmoetingscentrum De Leeuwerik

Contactgegevens

Elke dinsdag en donderdag van 10:00 tot 15:30 uur & vrijdag van 10:00 tot 13:30 uur

In de Leeuwerik in Bleiswijk bieden wij een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor betrokkenheid en verbinding. Er zijn beweegactiviteiten en creatieve activiteiten, maar u kunt ook gezellig een kopje koffie drinken in de huiskamer, muziek luisteren, een spelletje doen, eten in het restaurant of u terugtrekken op een rustig plekje. 

Huiskamer Berkel

De Hergerborch

Contactgegevens

Elke maandag, dinsdag & donderdag van 10:00 tot 15:30 uur

Ook in de ruime woonkamer van de Hergerborch in Berkel en Rodenrijs, worden allerlei activiteiten aangeboden waar u aan mee kunt doen. Naast een gezellige kop koffie of thee, bieden wij verschillende geheugenactiviteiten, maar ook bewegen, creatieve en muzikale activiteiten. Hergerborch biedt ook onderdak aan statushouders. Hierdoor kunt u, als u dat leuk vindt, ook makkelijk kennismaken met andere culturen.

Huiskamer Bergschenhoek

Gebouw de Stander (in het sociaal café)

Contactgegevens

Elke maandag en donderdag van 10:00 tot 13:30 uur

In Ontmoet! in Bergschenhoek bieden wij een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor betrokkenheid en verbinding. We stemmen de activiteiten op uw wensen af. U kunt ook gezellig een kopje koffie drinken in de huiskamer, muziek luisteren, een spelletje doen, een praatje maken of eten in het restaurant.