Wat is de maaltijdservice?

Gezonde voeding is belangrijk. Maar als je niet (meer) zelfstandig kan koken, of als het lastig is om zelf een maaltijd op te warmen, kan onze maaltijdservice uitkomst bieden. De vrijwilligers van de maaltijdservice bezorgen 5 dagen per week (m.u.v. feestdagen een warme maaltijd aan huis voor tussen de middag. Zo kan iedereen die dat nodig heeft, gemakkelijk van een gezonde warme maaltijd genieten. De maaltijdservice is een samenwerking tussen Welzijn Lansingerland en de Jong Diepvries b.v.

Voor wie is de Maaltijdservice?

De Maaltijdservice is voor senioren en mensen die tijdelijk of blijvend niet goed in staat zijn om zelf een maaltijd te bereiden of op te warmen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals: herstel van een operatie of ziekte, moeilijk ter been zijn, slechtziendheid, of verminderde spierkracht.

Voordelen van de Maaltijdservice:

  • De maaltijden worden vijf dagen per week tussen de middag warm aan huis geleverd (uitgezonderd weekend en feestdagen);
  • Keuze uit veel verschillende maaltijden (mede afhankelijk van dieetwensen);
  • Zelf gewenste (aantal) leverdagen aangeven;
  • Betaalgemak dankzij automatische incasso;
  • Gratis bezorging in Lansingerland.

Wat kost het?

Alle maaltijden kosten € 8,65 per stuk (inc. BTW, prijspeil 6 maart 2023). Ook is er soep (à € 1,90) en/of een dessert (à € 0,56) bij te bestellen. De kosten worden in de week na levering via automatische incasso geïncasseerd.

Aanmelden of meer informatie

U kunt zich hier aanmelden voor de maaltijdservice

* Na aanmelding kan er doorgaans binnen drie werkdagen geleverd worden.